Minotjugo

Följ mitt liv. Allt ifrån min vardag, fitness tips och matinspirationer.

Fröknäcke

Publicerad 2013-09-29 21:17:00 i Recept

 
200 g solrosfrön

1 dl hela linfrön

1 dl sesamfrön 

2 dl pumpakärnor

2 msk fiberhusk

2 msk mandelmjöl

1 tsk salt

5 dl vatten

1/2 dl vallmofrön

Flingsalt
 
Sätt ugnen på 160 varmluft. Blanda allt utom vallmofrön i en bunke och låt den stå framme och svälla i cirka 1 timme. Bred ut smeten tunt på 2 plåtar klädda med bakplåtspapper. Strö över vallmofrön och lite flingsalt. Grädda knäckebröden i cirka 70 minuter. Låt dem svalna och lossa försiktigt bakplåtspappret från bröden. Förvaras torrt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela